Αρχική featured

Οδηγός Αγοράς Android συσκευής. Πoιο τηλέφωνο να πάρω; [11-12-2018]

639
Back
Επόμενο

Εισαγωγή

Τελευταία αναβάθμιση του οδηγού έγινε στις 11-12-2018

Νέα μορφή θα έχει απο εδώ και στο εξής ο οδηγός αγορά του Angroid.gr, αφου ο παλιός σχεδιασμός με βάση την τιμή, είναι πλέον δύσκολο να σας οδηγήσει σωστά, αφού η τιμή σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι αντάξια των κινητών, μιας και στον οδηγό δε μας ενδιαφέρει η μάρκα της συσκευής, αλλα η πραγματική της αξία.

Έτσι θα μείνουν πέντε κατηγορίες. Η Entry, με κοστος συσκευών μέχρι 150€, η μικρόμεσαία με συσκευές μέχρι 250€, η μεγαλομεσαία κατηγορία μέχρι τα 350€, Η Flagship-μεν-αλλα, που θα πιάσει μέχρι τα 600€ και η δε πάει πιο Flagship που θα ασχοληθεί με κινητά που λογικά δε θα έχετε να αγοράσετε.

Σε κάθε κατηγορία τώρα θα υπάρχει απο ένας νικητής. H καλύτερη με βάση το VFM, το PowerHouse της κατηγορίας, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά, και δύο ακόμα επιλογές, μια με την καλύτερη αυτονομία και μια με την καλύτερη κάμερα.

Τέλος για κάθε κατηγορία τιμής θα υπάρχει και η καλύτερη κατα τη γνώμη μου προταση απο κινητά απο Κίνα. Μόνο μία, αφού εδώ κυρίως θα ασχοληθούμε την Ελληνικη αγορά, η κινέζικη θα αποκτήσει δικό της οδηγό.

Αυτή η δομή θα είναι δοκιμαστική, και κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν μέχρι την άλλη φορά, για αυτό αν έχετε κάποιου είδους Feedback θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε συμβουλές είτε στα σχόλια απο κάτω, είτε στο FB, είτε στο contact@angroid.gr, οπως σας βολεύει.

Αρκετά με το μπλα μπλα ομως, Πάμε στα κινητά

Back
Επόμενο