[Update: Επίσημη “λυση” για όσους την πάτησαν] Το επίσημο Stable Update του Xiaomi Mi A2 Lite σε Android 10 μπρικάρει τις συσκευές!!

0

Update 11/3

Στα Forums της ΜIUI αναρτήθηκαν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει όποιος έκανε την αναβάθμιση στο Android 10 και βρέθηκε με ένα μπρικαρισμένο κινητό.

Η διαδικασία αυτή βασίζεται στο A/B partition που έχει το Xiaomi Mi A2 Lite, και σας επιτρέπει να φορτώσετε το B partition που υπάρχει σαν Backup, και δεν έχει επηρεαστεί απο την προβληματική αναβάθμιση, οπότε θα επαναφέρετε το κινητό στην πρότερη κατάσταση λειτουργίας του.

Ποτέ θα ξεκινήσει η “Ασφαλής” αναβάθμιση σε Android 10; Άγνωστο ακόμα.

Δείτε τις πληροφορίες για το A/B partition και την απαραίτητη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ


Αρχική είδηση

Συνεχίζει να κάνει γκάφες με ρυθμό πολυβόλου στο κομμάτι του Android One η Xiaomi, αφού τα χίλια μύρια προβλήματα των One συσκευών της, συνεχίζονται, και μάλλον κορυφώνονται, με την αναβάθμιση στου Xiaomi Mi A2 Lite σε Android 10.

ΔΕΝ φτάνει που για μια ακόμη φορά, παρότι μιλάμε για Android One συσκευή το Update καθυστέρησε χαρακτηριστικά, μιας και πιάσαμε Μάρτιο για να φτάσει, όσοι “τυχεροί” έτρεξαν να το εγκαταστήσουν πρώτοι, μείνανε με ένα κινητό-τούβλο.

Κάπως έτσι, λίγο μετά την επίσημη εκκίνηση της σταδιακής αναβάθμισης του Mi A2 Lite στο Android 10, τα Forums του Reddit και του XDA γέμισαν με κατόχους της συσκευή, που είτε δεν άνοιγε καθόλου, είτε είχε πέσει σε Bootloop.

Με βάση το οτι κάποιοι κατάφεραν να περάσουν την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα, ίσως σημαίνει οτι το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένη έκδοση, αλλα δεν είναι τίποτα σίγουρο, οπότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι..ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Αν δείτε το Update, προσπεράστε με στυλ, και περιμένετε μέχρι νεωτέρας για το τι θα γίνει.

Αν την πατήσατε, μαλλον θα πρέπει να μάθετε πως γίνεται το Flash της προηγούμενης ROM μέσω Fastboot, αλλιώς δε σας βλέπω καλά.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. Το έχει χάσει τον τελευταίο καιρό με τα updates. ΟΛΑ της τα κινητά εμφανίζουν προβλήματα … MIUI 11 ότι χειρότερο πραγματικά

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo